Dodeljena nagrada Nacionalnom savetu za odgovorno i pouzdano finansijsko poslovanje

CompanyWall doo je renomirana bonitetna kuća, sa sedištem u Londonu, osnovana 2007. godine u cilju pomoći poslovnim subjektima da unaprede svoje poslovanje pronalaženjem i povezivanjem sa novim klijentima.
Osim toga bavi se proverom potreba i likvidnosti, kao i poboljšanjem efikasnosti rada analizom finansijskih podataka i mnogih ekonomskih faktora. Njihovo višegodišnje iskustvo svakodnevno obogaćuju kroz uspehe na četiri različita tržišta u Evropi.
Sertfikat bonitetne izvrsnosti CompanyWall predstavlja službeno uverenje koje se dodeljuje kompanijama, institucijama i organizacijama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i finansijske kriterijume.

Jedino na osnovu bonitetne ocene, koja se dobija posebnom metodologijom i analizom finansijskog izveštaja i drugih brojnih faktora, možete dobiti pisano priznanje koje svedoči o visokom pozicioniranju na rasprostranjenom tržištu.
Evaluaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na osnovu zvaničnih podataka o proceni kreditne sposobnosti, cash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala i drugih finansijskih i ekonomskih elemenata. Ove informacije su ovoj bonitetnoj kući dostupne na osnovu ekskluzivne saradnje koju već godinama unazad uspešno ostvaruje sa Agencijom za privredne registre.
Posedovanjem sertfikata, kompanija, institucija ili organizacija povećava svoj kredibilitet na tržištu i dobija svedočanstvo dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada, čime osigurava prednost u odabiru u odnosu na konkurenciju. Ujedno, posedovanjem ovog sertifikata, klijentima i partnerima potvrđujete sigurnost poslovanja iz finansijskog i ekonomskog aspekta.
Nacionalni savet nemačke nacionalne manjine kontaktiran je pre nekoliko dana od strane predstavnika CompanyWall doo i informisan da je izabran za jednu od najboljih organizacija u Srbiji, po navedenim parametrima i da je ujedno i  dobitnik priznanja koje potvrđuje da smo među najpouzdanijim organizacijama na tržištu i da se ističemo odgovornim poslovanjem, kao i da uživamo veliko poverenje.
Priznanje kompanije za pouzdanost CompanyWall d.o.o. se izdaje isključivo organizacijama koje svojim poslovanjem ostvaruju visoke ekonomske kriterijume i druge poslovne standarde. Priznanje omogućava prepoznavanje najpouzdanijih organizacija na srpskom tržištu.
Po njihovim navodima, ovim priznanjem NSNNM dokazuje da je među najkonkurentnijim srpskim organizacijama koje svojim poverenjem i ugledom na tržištu određuju standarde pouzdanog poslovanja drugih organizacija.
Čast nam je da se, kao Nacionalni savet i isključivi korisnik budžetskih sredstava, možemo pohvaliti jednim ovakvim rezultatom. Još jednom smo dobili potvrdu, i to sa potpuno relevantnog i potpuno nezavisnog nivoa da se „domaćinsko poslovanje“ i poštovanje strogih kriterijuma, uvek primeti i vrednuje – istakao je mr Mihael Plac, predsedik Saveta.